Johnson Showroom

Implementation of a new concept of the showroom and the reception area.

Here, an exciting mix of concrete, steel, wood, colour accents and patterns has been created that is dynamic, modern yet timeless.

The atmosphere inspires customers and visitors and motivates respectively carries them away.

Each product area received its own design/design language and thus became an experience.

Recurring elements connect the individual areas and thus create a complex unit.

approx. 760 m²
Johnson Health Tech. Re-design of the showroom in the company headquarter in Frechen

Contact







Sie verlassen jetzt unsere Seite

Sie werden nun auf eine externe Webseite weitergeleitet. Wenn Sie dem Link folgen wollen, bestätigen Sie dies noch einmal.

You will be redirected to

Click the link above to continue or CANCEL